Vigyázz! Hamisítványok a piacon!

Szeretnénk felhívni a figyelmedet egy általános problémára, hogy a pénzedért azt kaphasd ami az igényeidnek megfelelnek!

1.Probléma semmibevétele

A legnagyobb hiba, ha vakok vagyunk a problémára. A probléma súlyosságát szemlélteti, hogy 2017-ben világszerte több mint 5,5 millió darab hamis Ray-Ban és Oakley márkájú napszemüveget foglaltak le. Egy teljes körű felmérés készült a hamisított áruk forgalmáról, amiben megmutatkozik a replikák növekedésének drasztikus megnövekedése.

2. Harc a csalók ellen

Sok esetben ezek az emberek és vállalatok értékes termékeinket rossz minőségű helyszíneken értékesítik, mind online, mind pedig hagyományos csatornákon keresztül. Ezeket a termékeket általában a hivatalos viszonteladók áraihoz képest alacsonyabb összegért kínálják, azonban az árak nem annyira kedvezőek, hogy felmerüljön a vásárlókban a hamisítás gyanúja.Ha biztos szeretnél lenni abban, hogy eredeti, márkás terméket vásárolsz, mindig közvetlenül az optikai viszonteladótól vásárolj. A nem hivatalos viszonteladóktól való vásárlás kockázatokat rejthet magában. A hamisítványok csomagolása ránézésre rendkívül hasonlít a napszemüvegek csomagolására, azonban maguk a termékek nem felelnek meg az eredeti termékekre jellemző magas teljesítményszabványoknak. Gyakran a csomagolás is tartalmaz “jótállási kártyát” a megtévesztés  Ha az eladó nem rendelkezik a hivatalos viszonteladótól származó, vásárlást igazoló számlával, a terméket ne vásárold meg. A csalások kivédésének a lehető legbiztonságosabb módja, ha minden esetben a hivatalos viszonteladóktól vásárolunk.

A Lipo Optika, hiteles garancia és jótállási jeggyel  igazoljuk a termék valódiságát.

Mit tehetek ha hamisítványt kaptam a pénzemért?

A Lipo Optika elkötelezett a jó minőségű szemüvegek árusítása mellett így a termék képviselője ellenőrizni fogja annak a viszonteladónak hitelességét.

Ha be szeretnél jelenteni egy vélhetően hamisított terméket, küldj nekünk e-mailt a lipooptika.szekszard@gmail.com címre