Smiling Planet

Fogfehérítés gyorsan, olcsón, fájdalommentesen.
2012. őszétől a megváltozott jogszabályoknak köszönhetően a magas hidrogén és karbamid peroxid tartalmú fogfehérítő anyagok használatát Magyarországon is betiltották. A fogorvosi rendelőkben az eddig használatos 25-35%-os koncentrációjú fogfehérítő anyagokat felváltják a 6%-os erősségű anyagok. A SmilingPlanet Szalonokban alkalmazott fehérítő gél nem tartalmaz veszélyes anyagokat.

A fő alkotó elem a sodium percarbonát, melyből ahideg LED fény hatására oxigén szabadul fel. Az oxigén a fogzománc mikrobarázdáiba behatolva fejti ki fogfehérítő hatását.

slide1b

Smiling Planet fogfehérítés lépésről lépésre

Az ügyfél színmintából  kiválaszthatja a fogaihoz legközelebb eső színárnyalatot. Az asszisztens steril gumikesztyű használatával előkészíti a fogfehérítés kellékeit.

Ezt követően a vendég egy ún. textilujjat húz az ujjára, melyre egy aktiváló, tisztító spray-t fújunk. Ezzel kell megtisztítani a fogakat kör-körös mozdulatokkal, mintha fogat mosnánk. Ez a művelet körül belül fél percig tart.
Az asszisztens a szilikonformába – mely egy átlátszó sín – fecskendezi a fogfehérítő anyagot. A fogfehérítő gél átlátszó, íze enyhén mentolos, fogkrémre emlékeztető. Ez a zselé az egészségre ártalmatlan, ezért a kezelés közben, ha a vendég lenyeli, semmilyen következménnyel nem kell számolnia. A bio fogfehérítés esetén az alkalmazott fogfehérítő gél állaga, megjelenése és az eljárás megegyezik a normál fogfehérítő eljárással csupán a fogfehérítő gél összetétele más. A vendég a fogfehérítő gélt tartalmazó sínt saját maga helyezi fel, és széles mosollyal ráharap.

Ezután fel kell venni a védőszemüveget és bekapcsoljuk a fogfehérítő lámpát 15 percre. A kezelés alatt nincs csípő, fájdalommal járó érzés.

15 perc eltelte után a vendég kiveszi a sínt a szájából, kiöblíti azt, majd a kezelést még egyszer, 45 perces kezelés esetén még kétszer megismételjük.
A Smiling Planet fogfehérítő kezelés után 2-3 óráig nem szabad enni, csak vizet inni. Azt viszont javasolt minél többet, mert az íny és a fogak is vesztenek nedvességtartalmukból, amit gyorsan pótolni kell. A fogfehérítést követő 48 órában lehetőség szerint kerüljük az erősen színezett élelmiszerek és italok fogyasztását, a dohányzást.


További kérdésekkel forduljon bizalommal munkatársainkhoz!

Kecel +36 78/ 421-830

Baja +36 73/ 320 – 658

Szekszárd +36 74/ 311 – 070