Az időpont foglalásnál kérjük jelleze a neve melett a vizsgálat nevét is !

Dyslexia

Fedezze fel, hogyan segíthetünk a diszlexia kezelésében és támogatásában! Az optikai szakértőink és szemészorvosaink készségesen állnak rendelkezésére annak érdekében, hogy azoknak, akik diszlexiával küzdenek, a legjobb segítséget nyújtsák. Ismerje meg, hogyan lehetünk Önnek segítségére abban, hogy hatékonyabban kezelje ezt a kihívást, és javítsa az olvasás és az írás készségeit. Ne hagyja, hogy a diszlexia megakadályozza a teljes potenciáljának kibontakozását – lépjen kapcsolatba velünk még ma, és élezze ki a látás javításának útját!

óvja szeme világát

jelentkezz be az ország egyik legjobb optikájába

diplomás szakemberekel történő

Egészségügyi felmérés

A szemészeti szakember felméri a kórtörténetet, a szembetegségek családi anamnézisét és az aktuális egészségügyi problémákat. Ez az információ segít a szem egészségi állapotának átfogó felmérésében.

a legjobbaktól

Látásélesség ellenőrzés

Az ismerős olvasó teszt gyakran a szemvizsgálat kiindulópontja. Felméri, hogy mennyire jól lát különböző távolságokra a páciens. Az eredmények segítenek meghatározni a korrekciós lencsék iránti igényt.

ultra modern eszközpark

Fénytörés vizsgálata

Az autorefkerato segít meghatározni a szemüveg vagy kontaktlencse pontos felírását. Ez azt jelenti, hogy megkérjük, hogy hasonlítsa össze a különböző lencsebeállításokat, hogy azonosítsa azt, amelyik a legtisztább látást nyújtja.

our special offer

Jelentkezzen - még ma szemészeti vizsgálatra!

nézzen be hogy, jobban lásson.

testimonials