Az időpont foglalásnál kérjük jelleze a neve melett a vizsgálat nevét is !

Látótérvizsgálat

Fedezze fel látásának teljességét! Jelentkezzen látótér vizsgálatra nálunk, hogy szemész szakértőink segítségével megbizonyosodhasson arról, hogy látómezője éles és tiszta marad. A vizsgálat során kiváló minőségű eszközökkel mérjük és értékeljük látómezőjét, hogy biztosítsuk szemei és látása egészségét. Ne hagyja, hogy a látását korlátozó tényezők észrevétlenül maradjanak – vegye igénybe szolgáltatásainkat most!

óvja szeme világát

jelentkezz be az ország egyik legjobb optikájába

diplomás szakemberekel történő

Egészségügyi felmérés

A szemészeti szakember felméri a kórtörténetet, a szembetegségek családi anamnézisét és az aktuális egészségügyi problémákat. Ez az információ segít a szem egészségi állapotának átfogó felmérésében.

a legjobbaktól

Látásélesség ellenőrzés

Az ismerős olvasó teszt gyakran a szemvizsgálat kiindulópontja. Felméri, hogy mennyire jól lát különböző távolságokra a páciens. Az eredmények segítenek meghatározni a korrekciós lencsék iránti igényt.

ultra modern eszközpark

Fénytörés vizsgálata

Az autorefkerato segít meghatározni a szemüveg vagy kontaktlencse pontos felírását. Ez azt jelenti, hogy megkérjük, hogy hasonlítsa össze a különböző lencsebeállításokat, hogy azonosítsa azt, amelyik a legtisztább látást nyújtja.

our special offer

Jelentkezzen - még ma szemészeti vizsgálatra!

nézzen be hogy, jobban lásson.

testimonials