Az időpont foglalásnál kérjük jelleze a neve melett a vizsgálat nevét is !

Pola Teszt

Fedezze fel látásának teljes spektrumát a Pola tesztünkkel! Ez a szemészeti vizsgálat segít azonosítani az esetleges látómezőbeli korlátozásokat vagy rendellenességeket. Jelentkezzen még ma, hogy szakértőink segítségével biztosíthassa szemei és látása optimális egészségét. Ne hagyja, hogy a látásproblémák észrevétlenül maradjanak – vegye igénybe szolgáltatásainkat és lépjen az egészséges látás felé most!

óvja szeme világát

jelentkezz be az ország egyik legjobb optikájába

diplomás szakemberekel történő

Egészségügyi felmérés

A szemészeti szakember felméri a kórtörténetet, a szembetegségek családi anamnézisét és az aktuális egészségügyi problémákat. Ez az információ segít a szem egészségi állapotának átfogó felmérésében.

a legjobbaktól

Látásélesség ellenőrzés

Az ismerős olvasó teszt gyakran a szemvizsgálat kiindulópontja. Felméri, hogy mennyire jól lát különböző távolságokra a páciens. Az eredmények segítenek meghatározni a korrekciós lencsék iránti igényt.

ultra modern eszközpark

Fénytörés vizsgálata

Az autorefkerato segít meghatározni a szemüveg vagy kontaktlencse pontos felírását. Ez azt jelenti, hogy megkérjük, hogy hasonlítsa össze a különböző lencsebeállításokat, hogy azonosítsa azt, amelyik a legtisztább látást nyújtja.

our special offer

Jelentkezzen - még ma szemészeti vizsgálatra!

nézzen be hogy, jobban lásson.

testimonials