Az időpont foglalásnál kérjük jelleze a neve melett a vizsgálat nevét is !

Szintévesztő vizsgálat

Fedezze fel, hogyan segíthetünk Önnek a szintévesztő problémák kezelésében és megoldásában! Optikai szakértőink és szemészorvosaink készen állnak arra, hogy segítsenek azoknak, akik a szintévesztés kihívásaival szembesülnek. Ismerje meg, hogyan tudjuk optimalizálni látását és életminőségét speciálisan kialakított vizsgálatainkkal és kezeléseinkkel. Ne hagyja, hogy a szintévesztő problémák korlátozzák mindennapi tevékenységeit – lépjen kapcsolatba velünk még ma, és kezdje el a látásélességét és kényelmét javítani!

óvja szeme világát

jelentkezz be az ország egyik legjobb optikájába

diplomás szakemberekel történő

Egészségügyi felmérés

A szemészeti szakember felméri a kórtörténetet, a szembetegségek családi anamnézisét és az aktuális egészségügyi problémákat. Ez az információ segít a szem egészségi állapotának átfogó felmérésében.

a legjobbaktól

Látásélesség ellenőrzés

Az ismerős olvasó teszt gyakran a szemvizsgálat kiindulópontja. Felméri, hogy mennyire jól lát különböző távolságokra a páciens. Az eredmények segítenek meghatározni a korrekciós lencsék iránti igényt.

ultra modern eszközpark

Fénytörés vizsgálata

Az autorefkerato segít meghatározni a szemüveg vagy kontaktlencse pontos felírását. Ez azt jelenti, hogy megkérjük, hogy hasonlítsa össze a különböző lencsebeállításokat, hogy azonosítsa azt, amelyik a legtisztább látást nyújtja.

our special offer

Jelentkezzen - még ma szemészeti vizsgálatra!

nézzen be hogy, jobban lásson.

testimonials