Hoya Balansis 1.5 UVC

70.750Ft

Cikkszám: balansis_15_uvc Kategória: Címke:

A Balansis szemüveglencsék előnyei
A három bizonyított Hoya technológia felhasználásával készülő Balansis lencsék rendkívüli vizuális kényelmet biztosítanak minden távolságra, és tökéletes megoldást jelentenek a modern élet mindennapi tevékenységei (pl. digitális eszközök használata) közben. A Balansis lencsék legfontosabb jellemzői:
Három leggyakrabban felmerülő probléma a progresszív lencsék viselése közben:

Kényelmes látás Balansis szemüveglencsékkel
A belső harmónia és egyensúly egyre fontosabb a mai rohanó világunkban. A megfelelő multifokális lencse kiválasztása kulcsfontosságú lehet ezek elérése szempontjából, hiszen csak akkor élhetünk harmóniában, ha minden körülmények között élesen látunk.

Széles, torzításmentes látómező
Nyugodt képváltás a különböző látómezők között. A hagyományos progresszív lencsék csak akkor biztosítanak éles képet, ha egyenesen előre tekintünk bennük. A lencse szélei felé azonban torzítást tapasztalhatunk. Ez homályos látáshoz, vagy akár szemfáradság panaszokhoz is vezethet. A Látómező Kiterjesztési Technológiának köszönhetően ezek a problémák kiküszöbölhetők, így a Balansis lencsék kényelmesebbé teszik az okostelefonok, tabletek és egyéb digitális eszközök használatát is.

Pihentető látás minden körülmények között

Megerőltetés nélküli fókuszálás és könnyű képváltás a Dupla Felületkialakítási Eljárásnak köszönhetően. Vezetéskor, vagy az okostelefonunkra érkező üzenetek olvasásakor folyamatosan váltogatnunk kell a különböző fókusztávolságok között, így a modern digitális eszközök, bár sokszor megkönnyítik az életünket, kihívást is jelentenek a szemünk számára.A közösségi média üzenetek és a távoli tárgyak közötti fókuszváltás rendkívül elfárasztja a szemünket. A Hoya Dupla Felületkialakítási Eljárásának köszönhetően azonban ez mostantól megelőzhető!