Különleges termékeink

Myosmart lencsék - motors szemüvegek - búvár szemüüvegek

Myosmart Lencsék

Hamarosan érkezik !

Aktív gyermeki élethez kifejlesztve

Mivel a gyerekek aktív életet élnek, ezért az általuk használt lencse alapanyagával szemben az az elvárás, hogy ütésálló legyen annak érdekében, hogy a szükséges védelmet biztosítani tudja a gyerekek szeme számára.

A MiYOSMART lencse 1.59 törésmutatójú polikarbonát alapanyagból készül, ami a duroszkóp (Nagy Sebességű Ütés) tesztek által is igazoltan nagy ütésálló tulajdonsággal rendelkező anyag. A teljeskörű védelmet biztosító megoldás érdekében az Eye Shield 100%-ban védi a viselő szemét a káros UV-sugarakkal szemben is.

Új !
A páciensek látásának megóvása érdekében szeretnénk az Ön számára a legfejlettebb, legmodernebb termékeket elérhetővé tenni. Az innovatív D.I.M.S. technológián alapuló MiYOSMART szemüveglencse a rövidlátás korrekcióján túl, a gyerekkori myopia progressziójának lelassítására szolgál. Egy szemüveglencse, amely áttörést hoz a myopia kontrollban.
Szemrevaló
ÚJ! MiYOSMART Chameleon fényresötétedő szemüveglencse
Innovatív szemüveglencse
Ezt a szabadalmaztatott Defocus Incorporated Multiple Segment (D.I.M.S.) technológián alapuló, forradalmian új szemüveglencsét a HOYA a hongkongi Polytechnic University-vel együttműködve fejlesztette ki 2014-ben. A MiYOSMART egy könnyen illeszthető lencse, hasonlóan az egyfókuszú szemüveglencsékhez. A lencse kapcsán elvégzett 2 éves klinikai kutatás eredményei igazolják a myopia progressziójának átlagosan 60%-os lassulását.7
Previous slide
Next slide
új-3

Motoros szemüvegek

Hamarosan érkezik !

A speciális sisakos szár bukósisakos viseletre lett tervezve. A szemüveg speciális sisakos szárral bukósisak nélküli viseletre nem alkalmas. Erre a célra használd az utcai szárakkal.
A sisakos szár rendeltetésszerű működéshez, megfelelő méretű és minőségű bukósisak szükséges.

H0001-C1-FR1 (3)
Levehtő lencse
Kiváló választás minden alkalomra
Minsőség
Legyen szó bármilyen helyzetről a motoros lencsék mindig hű társa lessz .
Fejpánt
Motorzáshoz és gyalog is használható
Previous slide
Next slide

Minőség

Gyors szállítás

Erdeti termékek

Ügyfélszolgálat