Kereteinket  üzleteinkben (Baja,Czirfusz F.u.20., Szekszárd,Széchenyi u.31, Kecel,Vasút u 1.) tudja felpróbálni.

Szüksége lesz egy 2 évnél nem régebbi receptre, mely tartalmazza a PD-t (szemtávolságot) is. Ezen kívül hasznos, ha előző szemüvegének szárából megnézi annak méreteit is, ez keretek döntő többségén rajta van. Pl. a 49-17-135 számsor 49mm lencseátmérőt, 17mm-es hídhosszúságot és 135mm-es szárhosszúságot jelent.

Javasoljuk, hogy hasonló méretű keretet válasszon magának.

Bármely szemészeti szakrendelőben illetve a legtöbb optikai üzletben is vagy optikáinkban (Baja,Czirfusz F.u.20., Szekszárd,Széchenyi u.31, Kecel,Vasút u 1.). A szakrendelőkben a vizsgálat ingyenes. Ha optikánkban kéri a vizsgálatot, akkor ott fel is próbálhatja a kereteket.

Némely lencsék és keretek raktáron vannak, ezekből 1-2 munkanap alatt szállítunk. Egyes keretek és lencsék szállítási határideje 1-4 hétig is terjedhet.

Rendeltetés szerű használat mellett 6 hónap. Nem rendeltetés használatnak minősül pl. ha ráülnek vagy a lencsét összekarcolják.

Műanyag vagy üveg lencsékkel szállítjuk a szemüvegeket. Általában minden lencsét karcmentes és tükröződés mentes felülettel kezelve küldünk. Ha nem biztos ,hogy milyen lencsét válasszon akkor hívjon minket . A normál vastagságú lencsék mellett választhat vékonyított modellek közül is, ezek magasabb dioptriáknál esztétikusabbak.

A bifokális lencse általában 40 év feletti embereknél lehet hasznos, akiknek távolra és közelre különböző erősségű szemüveget kell hordaniuk. E lencse esetében a lencse felső részét lehet távolra, a lencse alsó részét lehet olvasásra használni. A felső és alsó rész eltérő erősségű.

Funkcióját tekintve nagyon hasonlít a bifokális lencsére, azzal a különbséggel, hogy a távoli és az olvasó rész között van egy átmeneti sáv, amit lehet használni a köztes távolságokra. Ha multifokális vagy bifokális lencsével szeretne szemüveget, be kell fáradnia optikáinkba.

A szemüveg mérete egyrészt a lencseátlóra, másrészt az orrnyereg szélességére vonatkozik. Egy példa: Egy szemüvegkeret, melynek a méretei 51-17, egy 51 mm-es lencseátlóval és egy 17 mm szélességű orrnyereggel rendelkezik.

Természetesen igen azonban ehhez látunk kell a már meglévő keretét. Ezzel kapcsolatban keresse ügyfélszolgálatunkat.

Nálunk , műanyag és üveg lencsék közül is választhat. Ezeket a lencséket külön féle felületkezeléssel is kérheti. UV szűrés,tükröződő mentes réteg,BLC réteg,3× karcállóbb,5× karcállób stb. Ha nem tudja ,hogy melyik lenne a legjobb választás hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat.

Szemüvegkereteink fémből, műanyagból vagy titánból készülnek, attól függően, hogy melyik típus mellett dönt.