Kékfény szűrős lencse -50% kedvezménnyel januárban!

A modern életvitel során egyre több időt töltünk különböző digitális eszközök, például számítógépek, okostelefonok és táblagépek használatával. Ezek az eszközök kékfényt bocsátanak ki, amely hosszú távon negatívan befolyásolhatja a szem egészségét. A kékfény szűrős szemüveglencse kiváló megoldás nyújt ezen káros sugarak ellen.

Kinek ajánlott a kékfény szűrős szemüveg?

  • Azoknak, akik sok időt töltenek számítógépes munkával.
  • Azoknak, akik gyakran használnak okostelefont vagy táblagépet.
  • Azoknak, akik már tapasztalják a digitális szemfáradtság tüneteit.
  • Azoknak, akik éjszaka is sokat használják a digitális eszközeiket.

Multifokális lencsék 40% kedvezménnyel

Eleged van a szemüvegek cserélgetéséből?Jó lenne ha minden távolságban élesen látnál? NEKED a multifokális lencsére van szükséged! Gyere el hozzánk egy szemvizsgálatra, hogy megtapasztald a kényelmes látást a mindennapokban!

Viselj progresszív lencsét és élvezd a szabadság érzését!


Szeretjük a kényelmet és arra vágyunk, hogy az életet kompromisszumok nélkül élvezhessük. Mindenben olyan megoldást keresünk, ami nem elvesz, hanem hozzáad a mindennapjainkhoz. A progresszív lencse ilyen megoldás, hiszen a látásélményünket adja vissza kompromisszumok és mindenféle kényelmetlenség nélkül.

Az idő múlása ellenünk dolgozik Sajnos a kor előrehaladtával mindenkit elér a presbiópia, vagyis az a jelenség, hogy a szemlencse veszít a rugalmasságából. Ennek pedig az a következménye, hogy egyre nehezebben látunk közelre és sokszor elmosódik a látásunk, amikor fókuszt kell váltanunk.

A szemüvegviselés nem csak erre a problémára jelent megoldást. Sokan nem tudják, hogy az időben felfedezett látásproblémának és a jól megválasztott lencsének fontos egészségmegőrző és megelőző funkciója van, hiszen ha a látásproblémáinkat elhanyagoljuk, a látásunk minősége óhatatlanul romlani fog és ez olyan kellemetlen tüneteket is maga után vonhat, mint a szemfáradás miatt bekövetkező, kínzó fejfájás.Ha azonban odafigyelünk szemünk és látásunk épségére és a problémát időben korrigáljuk egy megfelelő lencse viselésével, a tökéletes látás élménye újra a miénk lehet.

Milyen nagyszerű, hogy ma már olyan lencse is létezik, amelynek a viselését szinte észre sem vesszük! A Hoya legújabb fejlesztésű Hoyalux iD MySelf szemüveglencséje messze a legjobb multifokális lencse, amit valaha alkottak! Akik már használják, állítják, hogy ez a lencse rendkívül gyorsan megszokható és minden igényüket maximálisan kielégíti.

Szemfenék vizsgálat Fundus kamerával.

Ez a gyors és fájdalommentes vizsgálat rengeteg betegség felismerésére és korai megelőzésére alkalmas. Most 15.000Ft helyett csak 10.000Ft a vizsgálat mely magában foglalja a Fundus kamera felvételt és a látás vizsgálatot is!

  • Fájdalom mentes
  • Gyors eredmény

Szemvizsgálat


Üzleteinkben kiváló szakemberek segítenek a megfelelő dioptria megtalálásában!

Lipokatity Anett

Diplomás optometrista

Anetthoz a bajai, szegedi, szekszárdi és kecelei üzletekben kérhető időpont

Prandóczki Lili

Diplomás optometrista

Lilihez a bajai üzletben kérhető időpont

Dr.Erdős Zsuzsanna

Szemész szakorvos

Zsuzsannához a szekszárdi üzletbe kérhető időpont