Vizsgálatok

Szemvizsgálatok a legmodernebb technológiával

Személyre szabott megközelítés.

Minden egyes ügyfelünk egyedi, ezért a vizsgálatok során különös figyelmet fordítunk arra, hogy személyre szabott megközelítést alkalmazzunk. Legyen szó rövidlátásról, távollátásról, astigmatizmusról vagy más látási problémákról, szakértőink minden esetben a legmegfelelőbb megoldást keresik számodra.

  • Professionális szakemberek
  • Hightech lencsék
  • Modern géppark
  • Szemüveg javítás
  • Szemüveg biztosítás
  • Online foglalás

Szemészeti vizsgálat

A szemvizsgálat nem csak a látásélesség fenntartásáról szól, hanem alapvető része az általános egészségügyi gondoskodásnak. A rendszeres vizsgálatok segítenek a szembetegségek, mint a glaukóma vagy a makuladegeneráció korai felismerésében.

Orvosi szemvizsgálat

Az orvosi szemvizsgálat a látásproblémák diagnosztizálására és kezelésére szolgál. Ez magában foglalja a látásélesség, szemnyomás mérését, valamint a szem belső és külső szerkezetének vizsgálatát, segítve ezzel a szemkárosodás megelőzését és az egészséges látás fenntartását.

Kontaktlencse vizsgálat

A kontaktlencse vizsgálat során a szakember felméri a szem felületét és ellenőrzi a látásélességet, hogy meghatározza a legmegfelelőbb kontaktlencsét. A vizsgálat magában foglalja a szem méreteinek pontos mérését és a lencse illeszkedésének ellenőrzését, biztosítva a kényelmet és a látásélességet.

OCT vizsgálat

Az Optikai Koherencia Tomográfia (OCT) egy modern képalkotó eljárás, amely részletes képet ad a szem belső szerkezetéről. Ez a vizsgálat segít a szemfenék állapotának és a látóideg egészségének értékelésében, lehetővé téve a szembetegségek, mint például a glaukóma és a makuladegeneráció korai felismerését.